Az elmúlt időszakban két rangos megmérettetésen is részt vettek a Dance for Life fiatal táncosai.

Novemberben Pakson, az immár 13. alkalommal lebonyolított Csillagfény Parádé országos minősítő versenyen léptek színpadra Bara Zsanett tanítványai. A jó hangulatú, nagy érdeklődés mellett megrendezett gálán számos produkció mérettette meg magát, melyek közül  hip-hop kategóriában Péntek Luca arany, míg modern szóló kategóriában Galambos Kata ezüst minősítést szerzett. A csoportos előadásokkal egy ezüst- és két bronz fokozatot hoztak el a lányok.

December 9-én és 10-én Budapesten került sor a 33. Zuglói Táncfesztiválra. A rangos versenyre a komlóiak mellett az ország minden pontjáról érkezetek csapatok. A több száz igen színvonalas produkcióban több mint 700 induló lépett parkettre az óvodás korúaktól a felnőttekig, amatőr és profi kategóriában egyaránt. A szakmai zsűri döntése alapján, a nap végén újra büszkék lehettünk a csapatra, hiszen Fuchs Petra junior hip-hop szólójával aranyérmet szerzett – teljesítményének értékét növeli, hogy mindezt az összevont profi és amatőr kategóriában érte el –, míg a minik között (6-9 évesek) Péntek Luca hip-hop és Galambos Kata művészi látványtánc ágban ezüst érmet érdemelt ki. Az egyéni indulók mellett a nagyobb formációk is kiválóan szerepeltek, a hip-hop trió, valamint a 8 fős színpadi tánccsoport aranyéremmel, a hip-hop csoport ezüsttel, a páros és az ötfős csapat pedig egy-egy bronzzal lett gazdagabb.

A versenyeken különböző összeállításokban Bérces Natasa, Fuchs Petra, Galambos Kata, Niedling Nikolett, Orcsik Fanni, Péntek Luca, Regdon Hanna, Schwab Evelin, Tamás Dorka, Turbucz Fanni és Virág Bianka vett részt.

Számos egyéb előadás mellett, a megmérettetéseken bemutatott produkciókkal is találkozhatnak azok, akik részt vesznek a Dance for Life már-már hagyományosnak tekinthető karácsonyi gáláján, mely idén a Komlói Színházban kerül megrendezésre december 19-én, 18 órai kezdettel.

A tánc iránt fogékony, mozogni vágyó gyerekek folyamatosan bekapcsolódhatnak a csapat munkájába! Az edzésekre jelentkezni lehet Bara Zsanettnél, illetve a Közösségek Házában.