Eszelős mérkőzésen, a második félidőben veszítettük el végkép a fonalat. Pallag, a vendégek kapusa nemcsak kivédte a szemünket, hanem gólt is lőtt.

Gyászszünettel kezdődött a találkozó. A kézilabdabarátok a Gagarin Iskola napokban elhunyt igazgatójára, kézilabdaedzőre, Huszár Zoltánra emlékeztek néma főhajtással.

Valahogy semmi sem jött be a Cegléd elleni találkozón. Igaz, az elején még mindkét csapat egyaránt számolatlanul követte el a hibákat. Már az is gyanús volt, hogy a 6. percben született meg az első gól. (Nekünk ez csak a 10. percre sikerült.) Jó teljesítményt a pályán ekkor Ante Granić és Pallag Péter nyújtott csak, akik 5 perc alatt „nagybetűsre” védték magukat a kapukban.

Pribanić révén még 3-2-re vezettünk, de támadásban ezt követően is egymást múlták alul a csapatok. Többször találták el a kapufát és a másik kapusát, mint ahány gól született a találkozón.  Ebből végül a ceglédiek jöttek jobban ki: 30 perc felejtős játék után 6-5-ös vezetéssel vonulhattak öltözőbe.

Pribanić-góllal kezdődött a második félidő, de a vezetést Marković találatával csak a 42. percben sikerült átvenni. A 44. percben Pribanić még utoljára előnyhöz juttatta a Komlót, de ezt követően számunkra „lehúzták a rolót”, a vendégek egy 8-1-es sorozattal eldöntötték a két pont sorsát. Némi szépségtapasz: az utolsó másodpercekben Szkokán Szabolcs egy szép “cunderezéssel” mattolta – a Pallagot váltó – Mojsilovot.

Néha van ilyen. Ezen a találkozón semmi sem sikerült csapatunknak. Jövő héten a Komló a Budakalász otthonába látogat.

K&H Kézilabda Liga 12. forduló:

Sport36-Komló – Ceglédi KKSE 15-23 (5-6)

Komló, Városi Sportközpont 950 néző V: Herczeg, Südi

KOMLÓ: GRANIC – Szkokán 3, Obradovic, Sunajko 1, Grünfelder, Jerkovic, Markovic 2. Csere: Selymes (kapus), Balázs, Pribanic 3, Laufer 2/2, Wéber 2, KATZIRZ 2, Szögi, Hoffmann. Edző: Kilvinger Bálint
CEGLÉD: PALLAG 1 – Perisic 6/1, Radovic 2, Dávid, Borsos 1, JUHÁSZ K. 3, Lászlai 2. Csere: Mojsilov (k), SZABÓ B. 4, Radnic 2, Megyeri, Hódi, Tóth K. 2. Edző: Nagy Károly

Kiállítások: 4, ill. 14 perc  Hétméteresek: 3/2, ill. 1/1

Az eredmény alakulása: 10.p. 0–1. 15. p.: 3–2. 25.p. 4–5. 42.p 10-9 44. p. 11–10. 54. p. 12–19