Második mérkőzését is megnyerte a regionális bajnokságban szereplő női kosárcsapatunk. Czukor János tanítványai az előző szezonban még másodosztályú Kanizsai Vadmacskák csapatát győzte le.

Horváth Judit Női Amatőr Bajnokság Nyugati liga 2. forduló:

Komló Sport KK – Kanizsai Vadmacskák 77 – 72 (18-23, 12-10, 18-10, 29-29)

Komló, Városi Sportközpont, 250 néző Vezette: Korhetz, Dr. Szakács

Dobók: CZUKOR-MÉSZÁROS ANETT 21, KAKÓCZ KATA 17/3, SZABÓ NÓRA 11/3, ROMÁN RÉKA (c) 8, Klonfár Dóra 5/3

Csere: Páncél Tímea 8/6, BALÁZS REGINA 5, Fóris Fanni 2, BAKSAI VIVIEN

Egy nagyon erős kezdés után az ellenfél át is vette a vezetést az első negyedben, de szívós védekezésünknek és lelkes közönségünknek hála nem remegett meg a kezünk és átvettük az irányítást!

Az utolsó negyedben már 17 pont is volt a javunkra a különbség, de kissé kiengedtünk és sok triplát kaptunk.

Szerencsére helyén volt a szíve a lányoknak és megtartották az előnyt, így egy roppant fontos mérkőzést nyertünk meg.

 

Román Réka, a csapat kapitánya: “Nehéz, kemény meccset játszottunk. Tudtuk, hogy győztesként akarunk lejönni a pályáról és ez szerencsére sikerült is.Nagyon örülünk a győzelmünknek!”

Szabó Nóra, a csapat bedobója:”Egy nagyon küzdős meccsen vagyunk túl. Az elején nem kezdtünk jól, de küzdöttünk és meg volt a kellő akarás, hogy a győzelmet mi hozzuk el. Remélem a jövőben is hasonlóképpen fogunk teljesíteni! Szép volt csajok!”

Czukor János vezetőedző:”Nagyon álmosan kezdtük a találkozót, lassan vettük fel a mérkőzés ritmusát! A második félidőben végre azt az arcunkat mutattuk, amit vártam és amire készültünk. Sajnos a negyedik negyedben lazább volt a védekezés, bosszantó a sok kapott hárompontos. Ebben mindenképp javulnunk kell a jövőben!”