Hatgólos győzelemmel hálálta meg a buzdítást kézilabdacsapatunk a Ferencváros elleni mérkőzésen.

A Sport36-Komló – FTC KN mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Adorján Gábor, az FTC KN vezetőedzője: „Sokat hibáztunk. Támadásban és védekezésben is sok pontatlanságunk volt, ezt az NB I-ben szigorúan büntetik. Néhány „fej nélküli” támadást vezettünk, nem úgy játszottunk, ahogy készültünk. A komlói csapat otthon nagyon erős, van olyan játékosa, aki a nehéz pillanatokban jól tud dönteni. Ráadásul mi megkönnyítettük a házigazdák helyzetét. A sérült Mikita Bence miatt szükségünk lenne egy klasszikus irányítóra.”

Rédai Krisztián, az FTC játékosa: „Nagyon sok hibával játszottunk, sok ziccert hibáztunk. Ez eredményezte azt, hogy amikor fel tudtunk volna zárkózni, akkor ismét visszacsúsztunk. Jerkovićra külön készültünk védekezésben, ennek ellenére megszórt bennünket. Ki kell elemezni a mérkőzést, s folytatni kell tovább a munkát.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Bekövetkezett, amitől kicsit féltem, hogy a rövid bajnoki szünet után nem volt gördülékeny a játékunk. Az látszott, hogy a Fradi nagyon készült belőlünk, ez az első félidő elejét meg is határozta. A kérdés az volt, hogy ebből miként tudunk váltani. Néhány szituációban mi is követtünk el hibákat. Volt olyan három labdavesztésünk, amiből gólokat kaptunk. Hat gólig szívósan tapadt ránk ellenfelünk, de utána feladták, nekünk pedig nagy részében sikerült megvalósítanunk, amit gyakoroltunk. Örülök, hogy hazai pályán győzelemmel tudtuk folytatni a sorozatot. Most megint olyan mérkőzések következnek, amikor eredményesek tudunk lenni.”

Igor Marković, a Sport36-Komló szélsője: „Elsősorban köszönöm a közönségnek, hogy ilyen remek hangulatot varázsolt a csarnokunkba. Köszönjük a Ferencvárosnak a sportszerű játékot. Úgy gondolom, hogy a csapatunk visszahozta azt a játékot, ami az előző szezonban is jellemezte. Megmutattuk, hogy jelen pillanatban jobb csapat vagyunk a Ferencvárosnál. Igazából csak az volt a kérdés, hogy mikor megyünk el négy-öt góllal, amikor már nyugodtabb lehet a mérkőzés. A céljaink megvalósításához, a bennmaradáshoz jó úton haladunk. A hátralévő periódusban van egy pár olyan mérkőzés, amelyen számításaink szerint szerezhetünk még pontokat. 16-17 ponttal már megfelelő pozícióból várhatjuk a jövő évi folytatást.”