A PLER elleni keddi kupasikert követően ismét fővárosi csapattal találkozik kézilabdacsapatunk. A szombaton kora délután kezdődő mérkőzésen az FTC látogat Komlóra. A találkozót az M4 13:30-tól élőben közvetíti.

A tabellán hatodik kék-fehérek a jelenleg kieső helyen álló Ferencvárost fogadják. Győzelmi kényszer egyértelműen a vendégeket nyomja, hiszen legutoljára szeptember 16-án hagyták el a pályát pontszerzőként – akkor a sereghajtó Vácot verte 24-23-ra Adorján Gábor együttese.

Hogy nem lesz mégsem sétagalopp a szombati mérkőzés, azt jelzi a zöld-fehérek legutóbbi, Csurgó elleni meccse, amelyen mindössze 2 góllal tudott nyerni a somogyi gárda.

Gebhardték a Veszprém és a Szeged elleni vereséget követően a PLER elleni győzelemmel hangoltak a héten. (A Balmazújváros lesz következő ellenfele csapatunknak a Magyar Kupában – a szerk.)

Jó jel, hogy Antonio Pribanić ismét csatasorba állt, ezzel tovább keményedik eddig sem puha védekezésünk, amelyet Tuba Kovács Ervin, a vendégek kapuvédője is kiemelt a mérkőzés felvezetésében.

 

K&H Férfi Kézilabda Liga 10. forduló 2017. november 18. 13:30

Sport36-Komló – FTC

Komló, Városi Sportközpont V: Bacs, Bóna