Az OSC versenyét követően ismét Budapesten léptek szőnyegre Rg-s lányaink. A hatodik alkalommal megrendezett Vecsés (Witch) kupán négyen is a dobogó legfelső fokára léphettek fel.

A “Szabadidősport 1. szinten” a 2011-es születésű Györei Zoé a 2010-2011-es kategória bajnoka lett, míg Tóth Petra a 4. helyen zárta a versenyt.

A 2009-es születésűek között szintén a KBSK versenyzője, Neukirchner Zoé állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Ugyanebben a kategóriában Storcz Dorina 4., míg Bognár Laura 7. lett.

A 2006-ban születettek között Szép Maja a 6. helyen fejezte be a versenyt.
“Szabadidősport 2. szinten” a 2011-es születésű Hovorka Luca első versenyén első helyezést ért el. A 2008-2009-es kategóriában Szilasi Dorka szintén bajnok lett.

2005-2006-ban születettek között Jelenik Lilla karikagyakorlatával 2., Korn Liliana labdagyakorlatával 4. helyen végzett.

“Nagyon büszke vagyok a lányokra, elindultunk egy lépcsőn felfelé, versenyről- versenyre fejlődnek, ami a szőnyegen és az eredményekben egyaránt megmutatkozik. A mostani kupán szerzett eredményekkel elégedett vagyok, de nincs megállás; jövő héten ismét Budapesten mérettetik meg magukat tornászaink. A  Vecsés kupa szervezőknek ezúton is szeretnénk megköszönni a meghívást, a remek szervezést, nagyon jól érezte magát a csapat” – nyilatkozta érthetően büszkén Vörösvári Csenge, a lányok edzője.