A Sport36-Komló – Mol-Pick Szeged mérkőzés utáni nyilatkozatok:

 Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged vezetőedzője: “Nem jól kezdtük a meccset, nem volt megfelelő a teljesítményünk védekezésben. Ez csak első félidő végére állt össze, ezért tudtunk a szünetig 5 gólos előnyt szerezni. Támadásban viszont nem voltunk rosszak. A második félidő eleje is a miénk volt, jól védekeztünk, elmentünk 8 góllal. Ekkor ismét rengeteg hibát követtünk el, a hazaiak visszajöttek a meccsbe, de végére biztosan győztünk. Gratulálok a Komlónak a teljesítményéhez. Jól jöt nekünk ez a mérkőzés, a Nantes ellen tudunk ebből építkezni. Örülök, hogy sok játékosnak tudtam lehetőséget adni.”

Bodó Richárd, a Szeged és a válogatott átlövője: “A vasárnapi Bl-mérkőzés után kicsit nehéz volt feltöltődni a meccsre. Szerencsére a jó védekezésünknek köszönhetően el tudtunk menni a hazaiaktól és magabiztos győzelmet arattunk. Nagyon fontos volt számunkra a mérkőzés két vereséget követően, reméljük ez a győzelem visszaterel bennünket a jó útra, ismét formába lendülünk.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: “Igyekeztünk a lehető legtöbbet kihozni a mérkőzésből, ami hellyel közzel sikerült. Az első félidőben a beálló körüli védekezésben akadtak problémáink, amit nem igazán tudtunk megoldani. A második félidő közepére már egy kicsit jobban felszívtuk magunkat. A második félidő eleje nagyon kaotikusra sikerült, nem tudtunk alkalmazkodni a játékvezetéshez. Úgy éreztem a két térfélen különböző szabályok érvényesültek ebben a periódusban. Ezt követően rendeztük a fejeket, vissza tudtunk jönni a meccsbe. Aztán a mérkőzés végén megint elkövettünk egy-két hibát. Lehetett volna ennél szorosabb a találkozó, de ezt is fel tudjuk használni a következő bajnoki mérkőzésünkre. Gratulálok a fiúknak, a Szegednek pedig sok sikert a következő BL-mérkőzésükhöz.”

Selymes Attila csapatkapitány, a Sport36-Komló kapuvédője: “Szeretném megköszönni szurkolóinknak, hogy ismét óriási atmoszférát teremtettek a csarnokban. Amikor már vezetett a Szeged, belehajszoltak bennünket a játékba, nem adtuk fel. A második félidő eleje volt a kulcsa a mérkőzésnek, amikor a Szeged el tudott lépni, Utána próbáltunk küzdeni; a kapuból éreztem, hogy nagy problémánk nem volt. Úgy gondolom, a veszprémi meccsen a védekezésünk volt jobb, most a Szeged ellen a támadást dicsérhetjük. Nekünk a Ferencváros ellen kell mindent kiadni magunkból.”