Ismét egy kézilabda-óriás lesz ellenfele kézilabdacsapatunknak. A Szeged – a Löwen ellen elbukott Bl- meccset követően két nappal – Komlón lép pályára bajnoki pontokért.

 A Veszprémben elszenvedett vereség ellenére – volt, amikor 5-1-re is vezettünk Ilićék ellen – jó hangulatban készülődik csapatunk a mezőny másik „óriása”, a Szeged elleni mérkőzésre.

Selymesék a megszokott metódussal hangolnak a találkozóra – videózás, az ellenfél feltérképezése szerepel a programban -, ugyanakkor Kilvinger Bálint a saját játékelemeink csiszolására is hangsúlyt fektet, hiszen a következő mérkőzések talán még fontosabbak lesznek számunkra a keddinél.

Az előző szezonban 26-23-ra győztek Komlón a Tisza-partiak, akkor a lefújáskor vastapssal kísérték öltözőbe együttesünket a szurkolók. A szegedieknél Buntić és Skube volt ellenállhatatlan, ám amikor baj volt (és volt, mivel olykor néggyel is vezettünk), akkor Gorbok hozta klasszisát. Nálunk az exszegedi Pribanić brillírozott, hétszer vette be Sierra kapuját. Antonio idén sérülés miatt úgy tűnik, nem tudja megismételni márciusi teljesítményét, pedig szükség lenne a hatos vonalon jelenlétére.

A Szeged korábban több alkalommal is megbotlott Komlón. Egyik talán legemlékezetesebb mérkőzést közel 20 éve, 1997 januárjában játszottuk velük. Skaliczki László vezetésével az aktuális bajnok érkezett Komlóra. Az alföldi csapat ellen már 6 góllal is vezettünk, a vége azonban döntetlen lett. Az egyenlítő gólt Papp Laci szerezte három másodperccel a vége előtt.

Egy kis emlék:

KBSK-Metraco – Pick-Szeged 25-25 (13-8)

Komló 1100 néző V: Andorka, Schőber

KBSK: Sevcov – Kalocsay 4, Cserkaszov 6, Bognár 1, Cseh, Polgár 2, Degré 4 Csere: Pókos (k), Papp L. 1, Gúnya, Soós, Keszthelyi 7. Edző: Szaló Tibor

K&H Kézilabda Liga 9. forduló 2017. november 7. 18 óra

Sport36-Komló – Mol-Pick Szeged

Komló, Városi Sportközpont V. Altmár, Horváth

Információk a Sport36-Komló – MOL-PICK Szeged mérkőzéshez:

A mérkőzés 18.00 órakor kezdődik.
Kapu- és pénztárnyitás 16.00.

Komlói szurkolók részére elővételi jegyvásárlási lehetőség hétfőn 17.00-19.00 között a Sportközpontban.

A klub kér mindenkit, hogy időben érkezzen a mérkőzés napján, hogy a beléptetés zökkenőmentes legyen!