A korábban elhatározottaknak megfelelően ismét a fiatalokra számított Kilvinger Bálint a Vác elleni Liga Kupa-mérkőzésen. Sőt a szerdai találkozóhoz viszonyítva a rutinos Szögi sem tartott csapatunkkal a Dunakanyarba. Fotó: archív

Ennek ellenére a második félidő közepéig öt góllal is vezettünk a – szerda óta légiósokkal (Grbavac, Davidovic) és a válogatottból visszatérő Törökkel megerősített – házigazdákkal szemben. A kiállításainknak köszönhetően azonban feljött a Vác. Az utolsó két perc már egyenlő állásról indult.

Gyors gólváltást követően 29-29-nél, kettős emberhátrányban az ifjúsági korú kapuvédőnk, Szilágyi ziccert fogott. Indítás után Szkokán roboghatott a labdával, ám ziccerben Holpert piros lapot érően szabálytalankodott szélsőnkkel szemben, aki sérülést szenvedett. Az időn túli büntetőt Hoffmann lőtte a váci kapuba, ami két pontot ért.

Liga Kupa 3. mérkőzés:

Váci KSE – Sport36-Komló 29:30 (11-13)

Vác, 130 néző V: Paska, Vastag

Sport36-Komló: SZABÓ M. – LAUFER 4, WÉBER 2, KOVÁCS M. 5, BALÁZS S. 3, GRÜNFELDER 3, SZKOKÁN 4. Csere: SZILÁGYI (k), SUNAJKO 1, KÉKESI 1, HOFFMANN 7/4, GAJDOS. Edző: Kilvinger Bálint

Kiállítások: 8perc illetve 12perc  Hétméteresek: 4/4 illetve 5/4

Kilvinger Bálint: „Örülök a győzelemnek. Megmutattuk a szerdai mérkőzés után, hogy fel tudjuk szívni magunkat az ilyen meccsekre is. Sok pozitívumot láttam a fiatalok teljesítményében.”