A Hélix megújult vízilabdacsapata eddigi legnagyobb kihívását teljesítette Kaposváron. 

A szeptemberben kezdődő csapattoborzás és edzések után most először téthelyzetben kellett helyt állnia Körösztös Csaba vízilabdaedző még „élénkzöld” tanítványainak. „Jó lesz ez.” hangzott a bölcs konklúzió a hosszú és fárasztó délután végén.

A Dunántúli Vízilabda Liga bajnokságában szereplő Hélix SE csapata a gyermek „C” korosztályban (2006 és fiatalabb) házigazdaként fogadta az első fordulóban Ajka majd Kaposvár együttesét. A mérkőzéseknek a gyermekek mellett a jelenlevő szülők (16 fő) és a felkészítő edzők is a szokottnál nagyobb izgalommal néztek elébe.

A részletes beszámoló hamarosan olvasható. Elöljáróban csak annyit, hogy meghatározó lépésen vagyunk túl és a kitűzött célokat a még javában formálódó továbbá a korosztályához képest is nagyon fiatal csapatunk várakozáson felül teljesítette. Természetesen rengeteg munka és feladat vár még ránk, de ha ilyen iramban vagyunk képesek fejlődni, akkor az elmúlt évek tapasztalatai alapján már most megállapítható, hogy a nehezén túl vagyunk!

Köszönjük a szülők példás együttműködését és támogatását, nagy-nagy gratuláció a gyerekeknek!

A „hősies” csapat tagjai voltak:
Pethő Anna, Szomor Eszter, Balla Vivien, Tóth Kevin, Szilágyi Bertold, Szinger Dominik, Varga Márk, Both Milán, Erdei Rajmund, Tóth Dávid, Szabó Zétény és a csapat legfiatalabb tagja Petrovics Rikárdó

Eredmények:

Ajka – Hélix 31:1
Kaposvár – Hélix 36:3

Góllövőink:
Pethő Anna: 2
Szilágyi Bertold: 2