Sorrendben ötödik győzelmét aratta a Sport36-Komló az NB I-ben. Az Eger elleni mérkőzés főszereplőinek nyilatkozatai:

 

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Tóth Edmond, az Eger vezetőedzője: „Nagyon álmosan kezdtünk. Sokkal nagyobb fordulatszámon pörgött a hazai csapat, ami ráadásul egy kemény védekezéssel párosult. Mi sajnos nem tudtunk az elején erre a hőfokra eljutni. Talán ez betudható annak is, hogy régen volt tétmeccsünk. Próbáltuk felvenni a hazaiak keménységét, de inkább 2 percek lettek belőle. Ezt követően mindent megtettünk, hogy visszajöjjünk a meccsbe. Feljöttünk 3 gólra, volt labdánk, hogy szorosabbá tegyük a mérkőzést, sajnos nem sikerült, mert nem játszottunk jól. A Komló megérdemelten nyert. Férfias, mindkét csapatra elmondható, hogy néha a durvaság határát súroló mérkőzést játszottunk. Gratulálok a Komlónak, további sok sikert kívánok nekik!

Füzi Dániel, az Eger játékosa: „Ahogy edzőnk elmondta, sajnos az elején nem vettük fel a meccs ritmusát, ez meglátszott az eredményben. Ez az időkérés után sem változott meg. Hellyel közzel a második félidőben sikerült az, amit elterveztünk. Gratulálok a Komlónak!

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Nagyon jó csapatot győztünk ma le. Nem véletlenül számított rangadónak a két nyolcpontos csapat mérkőzése. Szerencsére ma mi tudtunk jobban kezdeni, ellentétben korábbi meccseinkkel. Kemény csata volt, apróságok döntöttek. Rázós volt a második félidő közepe. Kicsit kevesebb cserével játszottunk ma. Úgy éreztem végig bírja ez a sor, miközben ellenfelünk is fárad, a kőkemény védekezéssel szemben átlendülünk a holtpontokon. Örülök, hogy a bajnokságnak ebben a periódusában ilyen jól tudtunk szerepelni. Most következik két nagycsapat, majd onnan folytatódik számunkra a bajnokság. Gratulálok az Egernek, biztos vagyok abban, hogy tavasszal is jó hangulatú meccset fogunk játszani. További sok sikert kívánok nekik! Saját csapatomnak meg gratulálok a győzelemhez!

Ante Granić, a Sport36-Komló kapusa: „Gratulálok az egrieknek, és sok sikert kívánok nekik. Kemény mérkőzés volt, mi jól védekeztünk, sok dolgom volt a kapuban. Remekül felkészültünk a héten az Eger játékából, ennek is köszönhető a győzelem.”