Folytatódik-e a jó sorozat? Győz-e zsinórban harmadszor NB I-es kézilabdacsapatunk? Ezekre a kérdésekre adja meg választ a szombaton 18 órakor kezdődő Sport36-Komló – Gyöngyös mérkőzés. Fotó: archív

 A rossz rajt már a múlté; a Csurgó legyőzését követően Orosházáról is két ponttal tért haza csapatunk. Ha a lendület kitart a Gyöngyös ellen is, akkor – szerencsés esetben – az 5. pozícióba is felkapaszkodhatnak Selymesék.

Az esély megvan erre, hiszen legutóbb két éve győztek a kék-sárgák ellenünk. Az előző szezon mindkét találkozóját megnyertük soros ellenfelünkkel szemben. Ám igaz, mindkettőt egy góllal (26-25, 20-19), ami előrevetíti a szombati mérkőzés intenzitását.

A Gyöngyöst az új sorozatban az egykori győri edző, Konkoly Csaba irányítja, aki a klub honlapján beszélt a komlói találkozóról: – Nem lesz könnyű dolgunk, ezt egészen biztosan állíthatom, de továbbra is győzelmi reményekkel utazunk Komlóra. A lehetőségeink korlátozottak, de a hátralévő néhány napban igyekszünk úgy alakítani a játékunk szerkezetét, hogy a rendelkezésre álló játékosokból a legütőképesebb keretet alkossuk meg. Mindent megteszünk a sikerért, hiszen ebben a szoros mezőnyben egy-egy idegenbeli győzelemnek óriási súlya van – fogalmazott Konkoly Csaba.

Lesz ehhez egykét szava – inkább gólja – Kilvinger Bálint csapatának is. Mindenesetre nem lesz könnyű dolguk. Komlón senki sem mehet biztosra – megtapasztalhatták ezt a csurgóiak is -, hiszen szurkolóink parázs hangulatot varázsolnak rendre a csarnokba.

K&H férfi kézilabda liga, 5. forduló:

Sport36-Komló – B. Braun Gyöngyös

október 7. 18:00 Városi Sportközpont  V.: Bonifert F., Oláh V.

A találkozó előmérkőzései: 14 óra Sport36-Komló – FTC-Pensio (serdülő); 16 óra Sport36-Komló – FTC-Diagnosticum (ifjúsági)