Szikrázó mérkőzésen a végjátékban győzött a Komló a Csurgó ellen. A főszereplők reakciói a mérkőzés után.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Sótonyi László, a Csurgói KK vezetőedzője: „Gratulálok a komlóiaknak a 2 ponthoz. Gratulálok csapatomnak is, hogy próbálta a taktikát betartani. Csalódott vagyok, mert egy pontot megérdemeltünk volna. Most állt össze a csapatunk, voltak még benne lyukak. Óriási tanulságokkal szolgál nekünk a mérkőzés, igyekszünk ezeket a tapasztalatokat felhasználni a jövőben. Próbáltuk saját játékunkat játszani kereteink között. Amennyit a komlóiak engedtek, annyit sikerült megvalósítani belőle. A Komló kihasználta a hazai pálya előnyét.

Balogh Tibor, a Csurgó kapuvédője: „Nagyon csalódott vagyok, mert a két pontért jöttünk. Úgy gondoltam meg is lesz, hiszen végig kézben tartottuk a mérkőzést. A későbbiekben erősségünk lehet, hogy csapatként tudunk működni. Próbálunk a jövőben is ugyanígy hajtani, minél több pontot gyűjteni. Gratulálok a Komlónak, hiszen küzdöttek, s a végjátékban nyertek.

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Gratulálok a Csurgónak, mert nagyon jó mérkőzést játszottunk. Reális lehetett volna a döntetlen is, hiszen apróságok döntenek egy-egy ilyen mérkőzésen. A Csurgónak is megvolt az esélye a pontszerzésre, de benne volt, hogy mi sem szerzünk pontot. Teljesítményünk ma már jobb volt a korábbiakhoz viszonyítva, sok minden változott az előző hetekhez képest. Főleg fejben volt nehéz a mérkőzés. Küzdőszellemünk hozta meg a győzelmet, csapatként nyertünk ma.”

Selymes Attila, a Sport36-Komló kapuvédője: „Szeretném megköszönni szurkolóinknak ezt a csodás hangulatot, mert e nélkül nem tudtunk volna nyerni. Felkészültem, hogy Ante Granić betegsége miatt sokat kell pályán lennem. Szerencsére itt volt a fiatal Szabó Martin, aki bejött, ha egy kicsit fújnom kellett. Ez pont elég volt arra, hogy végjátékban hozzá tudjak tenni egy-két fontos védést a csapat teljesítményéhez. Fejben rendbejött a csapat, jó úton járunk, hogy el tudjuk érni céljainkat. Most voltunk igazán csapat a három forduló során először. Ma este a szerencsésebb csapat nyert.”