A Villa Complov SC második alkalommal csatlakozott egy nemzetközi kezdeményezéshez ezért komlói vívók tartottak bemutatót az utca emberének a színház előtt.

Csontos Gergely az egyesület vezetője kiemelt fontosságúnak tartja ezt az eseményt. A Nemzetközi Vívó Nap – World Fencing Day – programjaihoz csatlakozva közelebb tudjuk hozni ezt a sportágat az emberekhez. Nincs annyira előtérben, mint egy labdarúgás vagy egy kosárlabda, ezért fontos, hogy minden ehhez hasonló alkalmat megragadjunk, hogy bemutassuk ezt a sportot azok számára, akik még nem ismerik – összegezte a kezdeményezés célkitűzését az egyesületi elnök.

A komlói vívóknál nincs megállás. Nem csak a páston edzenek, gondoskodnak arról is, hogy a tapasztalt, sikeres vívók által is pallérozódjanak, ezért meghívásukra jövőhéten Komlóra látogat Nagy Tímea olimpiai-, világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívó. A beszélgetésre az egyesület szeretettel vár minden érdeklődőt szeptember 15-én 16:00-kor a Komlói Kodály Zoltán Ének-zenei Katolikus Általános Iskola és Óvoda emeletén.