A Komlói Napok és Bányásznap keretében idén is megrendezte a Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület az Ízek utcája gasztronómiai találkozót. A csapatok bográcsaiban idén is elsősorban hagyományos ételek készültek.

Szárnyas ételek kategóriájában egyedüli indulóként a Nagycsaládosok Komlói Egyesülete tejfölös paprikás csirkével és nokedlivel vétette észre magát.

Sertés, marha és vadételek kategóriájának eredménye:
1. Belső Tűz Egyesület (Vörösboros marhapörkölt galuskával)  2. Magyar Szocialista Párt Komlói Szervezete (Bakonyi sertésragú galuskával) 3. PI – ER Kft ( Hentes tokány magunk módján )

A zsűri különdíját a FIDESZ Magyar Polgári Szövetség vegyes pörköltjével és a Rokkantak Fantasztikus Klubja “Mindent bele bányászlecsójával” érdemelte ki.

Bornai János zsűritag által felajánlott különdíjat a Nagycsaládosok Komlói Egyesülete Vörösboros pacalpörköltje velővel, sós krumplival nyerte el.

A zsűri kiváló résztvevő jelzővel ismerte el Oroszló ( Sertés pörkölt burgonyával ), Mozgáskorlátozottak Komlói Klubja ( Babgulyás ), LMP – Új Kezdet ( Összefogás pörkölt ), Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület ( Vörösboros kakaspörkölt házi nokedlivel ) csapatát.

A díjakat Dr. Hoppál Péter a Komlói Napok és Bányásznap védnöke, kultúráért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő, valamint Polics József polgármester és a három zsűri- tag, Andrasek István elnök, Kolozsvári Istvánné és Bornai János adta át.

Még a továbbiakban a három szakmailag felkészült zsűri munkáját is ajándékkal köszönte meg a rendező Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület nevében Szarka Elemér egyesületi elnök.