Negyedik helyen végzett a Sport36-Komló ifjúsági csapata a horvátországi Kaproncán rendezett nemzetközi kézilabdatornán.

 A 7. „BRAČA ĐELEKOVČAN“ Emléktornára kapott meghívást ifjúsági kézicsapatunk. A komlói fiatalok a csoportkörben a bosnyák Borac Banja Luka (A klub felnőttcsapatát Ratko Djurković irányítja – a szerk.) és a Medveščak Zagreb ellen léptek pályára.

Szappanos Gergely távollétében ezúttal a serdülőcsapatunkat edző Nagy Zoltán ült a kispadon. Fiaink a bemutatkozó mérkőzésen a Medveščak Zagrebet 26-16-ra verték, majd a Boractól 17-12-es vereséget szenvedtek. A harmadik helyért lejátszott találkozón a Sport36-Komló a házigazda RK Kaproncától egy góllal kikapott (15-14), így a negyedik helyen végzett. A tornáról a komlóiak játékosa, Oberritter Roland a legjobb góllövőnek járó díjat hozhatta haza.

Nagy Zoltánt még Kaproncán értük el telefonon. A „beugró“ edző úgy látta, hogy az erős mezőnyben jól helytálltak játékosaink, a játékban elkövetett sok pontatlanság miatt azonban nem sikerült előrébb végezni a tornán.