Hibátlan hetet tudhat maga mögött labdarúgócsapatunk. Szerdai szászvári kupasikere után Balázs Péter együttese megszerezte első győzelmét a bajnokságban is. Fotó: Fülöp megszerzi második találatunkat

Már az 5. percben zörgött a Szederkény hálója. Fülöp középtávoli lövése kijött Andorkóról, az ismétlésből Bíró Csaba talált a vendégek kapujába.  (1-0)

Továbbra is a Bányász maradt támadásban. A 15. percben újabb gólt szereztünk. A baloldalon ugrattuk ki Fülöpöt. A komlói csatár jól vette át a labdát, s higgadtan gurított Andorkó mellett a kapu baloldalába. (2-0)

A 18. percben a Komló cserélni kényszerült, a meghúzódott Németh Tamás helyére Herbert Richárd állt be.

A 45. percben majdnem szépített a Szederkény. A vendégek fejesét Kis-Varga (?) mentette a gólvonalról.

A második félidőben váratlanul szépítettek a vendégek. Az 53.percben Hergenrődert hagytuk egyedül a 16-oson belül, a szederkényi játékos tisztán lőhetett Herbert Roland kapujába. (2-1)

A mérkőzés hátralévő részében a Szederkény próbálkozott többet, de támadásaiban nem volt átütőerő. A Komló kontrákra épített, ám ezeket pontatlanul játszotta meg, így nem változott az eredmény.

A Komló összességében – első félidei játéka alapján – megérdemelte a győzelmet.

GIENGER Megyei 1. osztály 2. forduló:

Komlói Bányász – Szederkényi SE 2:1 (2-0)

V: Nagy Zs. (Horváth Z., Kanyar)

KBSK: Herbert Ro. – Kolat, Korbuly, Tóth Sz. – Bíró (Kacsa 65’), Szászfai (Király 90’), Németh T. (Herbert Ri. 18’), Szabó M., Kis-Varga, R. Vass L. – Fülöp (Sergiu Bolboaca 70’) Vezetőedző: Balázs Péter

Gólszerzők: Bíró 5’, Fülöp 15’, illetve Hergenrőder 53’

A forduló rangadóján a Pécsvárad 3:2-re verte a Szászvárt. A vendégek 2-0-ról egyenlítettek, de a Pécsvárad 10 perccel a mérkőzés vége előtt újítani tudott.