Komló város területén, az elmúlt évekhez hasonlóan 2017 őszén is megrendezésre kerül a lim-lom szállítási akció. 

A szállítást a lakosság részére a Komlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt. végzi. Az akcióban a háztartásban feleslegessé vált felszerelési tárgyak, bútorok, egyéb használhatatlanná vált ingóságok elszállításáról gondoskodunk. A gyűjtés helyeként a lakóépületek szeméttároló helyeit jelöljük ki és kérjük a lim-lomnak az ott történő tárolását.

Kérjük, hogy felhívásunknak a város és közvetlen környezetünk tisztasága, munkánk szakszerű lebonyolítása érdekében szíveskedjenek eleget tenni!

-Komlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt.-                

Lomtalanítási időpontok a lakosság részére Komló város területén:

szeptember 11-12. (hétfő-kedd):

Belváros, Szilvás, Somág, Kenderföld, Mecsekjánosi, Kisbattyán városrészek,

szeptember 18-19. (hétfő-kedd):

Körtvélyes, Kökönyös, Dávidföld, Mecsekfalu, Sikonda városrészek,

szeptember 25-26. (hétfő-kedd):

Gesztenyés, Zobákakna, Zobákpuszta, Annaakna, Imretelep, Újtelep, Sóstó, Béketelep, Majális tér városrészek és Kossuth aknai út.

A lim-lom akció időpontján kívül az elhelyezett háztartási lim-lom elszállítását a Komlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt. számlázás ellenében tudja elszállítani. Az építési törmeléket egész évben megrendelés esetén szállítjuk el a megrendelőtől. Ehhez 1, 3 vagy 5 köbméteres konténert tudunk biztosítani. A rendelés leadás hétköznapokon 6 órától 13 óráig, a 72/482703-as telefonszámon lehetséges.         

 Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Komló város családi házas övezeteiben március 1-től november 30-ig, hétfői napokon indítunk zöldjáratot. Csak az összekötegelt, 1,5 méternél nem hosszabb nyesedéket és az egy halomba gyűjtött füvet tudjuk elszállítani.