Többek között Gálffi László, Oszvald Marika, Mikó István, Xantus Barbara, Détár Enikő és Trokán Nóra is feltűnik az új évadban a Komlói Színház színpadán. Öt nagyszínpadi előadással várja a bérletet vásárlókat a 2017/18-as évadban a Komlói Színház.

Októberben zenés vígjátékkal, A Világ teremtődése című Moravetz-művel indul a bérletes szezon Komlón. A cselekmény ott kezdődik, amikor már “Be van fejezve a nagy mű”. Ám az Úr érzi, hogy nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő azt elképzelte. Ekkor megjelenik a nő, és minden egyszeriben megváltozik…  Szereplők: Mikó István, Beleznay Endre, Dévényi Ildikó, Buch Tibor, Szívós Győző.

Udvaros Dorottya és Radnay Csilla főszereplésével Ingmar Bergmann: Őszi szonáta című darabja kerül novemberben színpadra.

Eva karácsonyra haza hívja évek óta nem látott anyját, Charlotte-ot. Az elismert és gazdag zongoraművésznő nem tudta, hogy Eva magához vette másik leányát, a fogyatékos Helenát, akit még ő helyezett el egy intézetben. Van mit megbeszélniük az ünnepek alatt. Anya és lánya szeretetre vágyva küzdenek egymás elismeréséért, megértéséért, tiszteletéért. – Az előadás Ingmar Bergman 1978-ban készült híres filmjének forgatókönyve alapján készült.

2018 februárjában esedékes Kislányom Anne Frank színpadi műben Anne Frankot Sághy Alexandra Otto Frankot Gálffi László Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész alakítja.

A II. Világháború viharfelhői egyre jobban gyülekeznek Anne feje fölött. Rejtőzködő életét tudósítja, szinte napi rendszerességgel. A Budapest Táncszínház előadása ennek a különleges, életszerető embernek a személyiségét próbálja kibontani. A lánya naplóját először olvasó édesapa hangján, de Anne saját gondolatain keresztül jutnak el hozzánk titkos életének apró zörejei.

A férfiak a fejükre estek című vígjáték 2018 márciusában kerül Komlón közönség elé, Sztárek Andreával, Détár Enikővel, Keresztes Ildikóval, Xantus Barbarával a főbb szerepekben. A szenvedélyes és rendkívül mulatságos “szakítás-történetben” három becsapott, kijátszott és megalázott, válófélben lévő feleséget láthatnak. De vajon tűri ezt a három nő? Visszavágnak? Esetleg megbosszulják? A kérdésekre az előadásban kaphatnak választ.

Áprilisban Csehov: Sirály című darabját láthatják a nézők mások mellett Oszvald Marikával, Trokán Nórával, Gyabronka Józseffel, Derzsi Jánossal a főszerepekben. Az előadás érdekessége, hogy Oszvald Marika még 2015-ben a Sirályban játszotta első prózai szerepét.

Az előadások pontos időpontja még nem lekötött, erről augusztus folyamán tájékozódhatnak az érdeklődők a Komlói Színház hírfelületein.

A bérleteket a színház augusztus 15-i nyitását követően vásárolhatja meg a közönség – akár SZÉP-kártyával is. Felvilágosítás a bérletes előadásokkal kapcsolatban a www.hhsznhaz.hu weblapon található.