asztalifoci1Az elmúlt egy év az új szakosztályvezető Gyozsán Zoltán számára elegendőnek bizonyult arra, hogy belerázódjon a feladatokba, így aztán 2008 végén úgy döntöttek a komlói szektorlabdások, hogy folytatják a korábbi vezető Karácsony László által megteremtett hagyományt, ezért ismét pályázott a DÖKE Komló a szövetségnél versenyrendezésre.

A pályázatuk sikeres volt, így már arról adhatunk hírt, mikor, milyen versenyekkel látják vendégül az ország gombozóit. Július 11-12-én Magyar Kupa 4 fős csapatversenyre kerül sor a Közösségek Házában, aztán Szeptember 5-6-án – éppen a Komlói Napok idején – Bajnokok Ligája-mérkőzéseket láthatunk, a következő hétvégén – szeptember 12-13-án – pedig az NB I-es csapatbajnokság 3. fordulójának mérkőzéseit játsszák majd Komlón.

Gyozsán Zoltán szakosztályvezető így nyilatkozott a reményeikről: – A versenyek rendezésével az a célunk, hogy közvetlen környezetünk figyelmét ráirányítsuk erre a játékra, melyben a DÖKE Komló versenyzői szép sikereket értek el 2008-ban. Szeretnénk, ha minél többen ellátogatnának az általunk rendezett viadalokra, és azokon 2009-ben is erős mezőnyt, eredményes, szép gombfocit bemutató komlói versenyzőket láthatna a közönség.

Lapzártakor érkezett a hír: az elmúlt évszázad legjobb szektorlabda-játékosának választott, nyolcszoros magyar bajnok Szendrey Tibor Komlóra igazolt.