A Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület aktív vezetői és tagjai a Virágos Komló 2017 városszépítő mozgalmat tovább folytatva a sikeres virágvásárokat követően 2017. június 20-án ismét csodálatos és jelentős mennyiségű virágokat juttattak el a városunkban lévő és virágot szerető és értékelő intézményekhez és gazdálkodó szervezetekhez, egyesületekhez, magánszemélyekhez és területi képviselőhöz.

Fóris Zoltán ügyvezető elnöktől megtudtuk, hogy  ígéretükhöz híven egyesületi szinten is tovább segítik a város virágosítását, szépítését.

Elmondta, hogy az idei év még az előző éveknél is fokozottabban kerül fókuszba, hiszen Komlón a közeljövőben több nemzetközi fesztivál, találkozó, tábor kerül lebonyolításra, mely során a városlakókon kívül nagyon sok magyarországi és külföldi látogató csodálhatja meg a szép és virágos városunkat.

Ehhez járul hozzá a virágokat  adományozó Bernáth József pécsi virágtermelő és kereskedő önzetlen felajánlása, mely több mint 20 fajta és 1000 db-nál is több virágot tartalmaz.

Ezúton köszönjük neki és mindenkinek akik hasonló módon gondolkodnak és cselekszenek!

Legyenek Önök is városszépítő társaink!