Gőzerővel zajlik a Komlói Amatőr Színházi Találkozó. A versenydarabok mellett az off-programok is népszerűek a fesztiválozók körében.

 Már-már közelharcot kell vívni a jegyekért a versenyprogram egy-egy előadására a KASZT-on. Kevés kivételtől eltekintve – teltház előtt mutathatják be produkcióikat a résztvevők. A felfokozott érdeklődést csak fokozza, hogy a házigazda Súgólyuk Furcsa pár című előadása jó kritikát kapott a zsűritől.

Sokan érdeklődnek a fesztivál OFF-programjai iránt. A csütörtök este – hagyományok szerint a 40+ és a Súgólyuk-tagok közös produkciója nyitotta a fesztivált kísérő programjait, ami jó bemelegítés volt a pénteki Ismerős Arcok együttes koncertje előtt. A 48-as teret betöltő sokadalom meggyőző bizonyítéka volt, hogy a KASZT megvetette lábát a kulturális élet palettáján.

A Gagarin Általános Iskola Arany János Bajusz című írása alapján mutatott be kis színpadi játékot a KASZT kísérőrendezvényeként. A gagarinos színjátszók kezdetek óta csatlakoztak a találkozóhoz, hogy ezzel is színesítsék a kínálatot, s igazi városi családi programmá varázsolják a rendezvényt.

Nóti Károly az 1920-as években a magyar kabaré meghatározó alakja. Az ő szellemiségét idézte meg a székesfehérvári Prospero Színkör a KASZT off-programjai között.

Kövesse az eseményeket a KASZ facebook-oldalán.