Kis híján pontot rabolt a Bányász az FTC II. otthonából. Tukericsék háromgólos hátrányból kapaszkodtak vissza a mérkőzésbe.

Az első félidőben mezőnyfölényben futballozott a Ferencváros második csapata, nem véletlen, hogy a hosszú sérüléséből felépült Batik Bence megszerezte a vezetést a hazaiaknak.
A második játékrész jóval kiegyenlítettebb játékot hozott. A félidő derekán két perc alatt elrendezte a három pont sorsát a zöld-fehér együttes. Előbb Adamcsek, majd kevéssel utána Gera D. szerzett gólt. A megelégedett hazaiak kissé kiengedtek, ami számukra majdnem megbosszulta magát. A Komló két perc alatt – Tukerics és Szentes révén – kétszer is megzörgette a fővárosiak hálóját, de újabb gól már nem fért az időbe, így elmaradt a bravúros pontszerzésünk.

NB III Közép-csoport 32. forduló:
FTC II-Komló 3-2 (1-0)

FTC II: Varga Á. – Lipcsei K., Kárász, Kovács K. Szpirulisz – Szántó G. (Pergel B., 78.), Batik (Szabó N., 61.), Csernik, Cseszlai (János N., 61.) – Gera D., Adamcsek Vezetőedző: Lipcsei Péter

KBSK: Lackó – Bölcsföldi, Németh Á., Augustin, Bíró – Habi, Mészáros (Király 79’), Rein Tukerics – Szentes, Sergiu Bolboaca Vezetőedző: Augustin Bolboaca

 Gólszerzők: Batik (33.), Adamcsek (70.), Gera D. (72.), ill. Tukerics (87.), Szentes K. (88.)

Két fordulóval a bajnoki zárás előtt a Bányász a 18. 9 megszerzett ponttal.