Hazai győzelmével nyitottá tette a bajnoki címért folytatott versenyt női kosárcsapatunk.

Csapatunk hazai pályán fogadta a rendkívül jó erőkből álló PVSK csapatát, ahol nem kicsi volt a tét, az egymás elleni helyezések sorsa dőlt el a mérkőzésen.
Nagyon erősen kezdtünk, védekezésben múlták felül elsősorban ellenfelünket a lányok, aminek köszönhetően az első félidőben szép előnyt építettünk fel.
A fordulást követően kissé megtorpantunk, ellenfelünk nagyon kapaszkodott, de a negyedik negyedben bejöttek a szépen kijátszott dobások, így megnyertük a találkozót!

 

Felsőházi rájátszás IV. forduló Horváth Judit Regionális Bajnokság:

Komló Sport KK – PVSK 68 – 61 (24-10, 13-15, 10-20, 21-16)

Városi Sportközpont, 120 néző

Dobók: CZUKOR-MÉSZAROS ANETT 15, KAKÓCZ KATA 14/9, KLONFÁR DÓRA 5/3, BAKSAI VIVIEN 4, ROMÁN RÉKA (c) 2
Csere: PÁNCÉL TÍMEA 18/3, SEBESTYÉN RÉKA 6, SZABÓ NÓRA 2, BALÁZS REGINA 2, MILTNER SZANDRA, PERLECZKY BOGLÁRKA, CSERTÁN CSENGE

Pécsi VSK Ötye Felnőtt: Pécsi Dorottya 7, Simon Kriszta 2, Kiss Alexandra 15, Iványi Dalma 12, Stranszky Bettina – Csere: Paróczi Kata 9, Priol Kinga 6, Gaál Dóra 6, Hartmann Virág 2, Gyuró Dalma 2
Edző: Iványi Dalma

Nyilatkozatok:

Czukor János vezetőedző:
„A csapatom mindent megtett a siker érdekében, a lehető legjobb időben, a legjobb helyen, a legtöbbet adták! Gratulálok!”

 Iványi Dalma: “Az első negyedben túlságosan nagy előnyt adtunk ellenfelünknek, ami sajnos a végelszámolásnál megbosszulta magát. Azt leszámítva nagyon taktikusan, szívvel-lélekkel játszottunk és annak ellenére nagyon szép és ötletes megoldásaink voltak, hogy edzeni és készülni semmit sem tudtunk a mérkőzésre. Jövő szezonban talán ez is jobban összejön majd, és akkor….

Ezzel csapatunk 3 győzelemmel és 1 vereséggel áll a felsőházban! Helyezésünkről riválisaink mérkőzései döntenek.