A nagy érdeklődésre való tekintettel idén is három alkalommal rendeznek virágvásárt Komlón. A „Virágos Komló 2017”mozgalom első virágvásárára április 22-án kerül sor.  

Fóris Zoltán, a Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület ügyvezető elnöke elmondta, hogy idén is három alkalommal rendeznek virágvásárt. A helyszín a már bevált Vásárcsarnok melletti rendőrségi parkoló lesz. Idén április 22-én, május 6-án (anyák napja előtti nap) és május 20-án, tartanak virágvásárt. A vásárok alatt az árusok és termelők szakmai tanácsokkal is ellátják az érdeklődőket és vásárlókat.

KOMLÓI HONISMERETI ÉS VÁROSSZÉPÍTŐ EGYESÜLET, a  KOMLÓI NYUGDÍJAS EGYESÜLET és a  MAGYAR VÖRÖSKERESZT KOMLÓI SZERVEZETE a 2017. évben is meghirdette a ”  VIRÁGOS KOMLÓ 2017 ” VÁROSSZÉPÍTŐ MOZGALMAT.

A szervezők a közterületek, iskolák, intézményi – vállalkozói – szolgáltatói területek, magánporták virágosítását szorgalmazzák, segítik.

A három szervezet egész évben figyelemmel kíséri a virágosítást. Év végén  a 2017-es  évet értékelve  köszönetet kíván mondani a lelkes és önzetlen városszépítő munkáért, és a legjobbaknak elismeréseket adnak át.