Tájékoztatjuk a Tisztelt gépjármű tulajdonosokat, közlekedőket, hogy lakossági kezdeményezésre felülvizsgálatra került a Komló Petőfi utca forgalmi rendje, mely szerint a Komlói Rendőrkapitányság és Baranya Megyei Kormányhivatal Útügyi Osztályának megállapításait figyelembe véve, 2017. március 31-től új forgalmi rend lép életbe az alábbiak szerint:

  1. Az utca Irinyi u. felőli szakaszán megszűnik a jelenlegi kétirányú közlekedés, ezzel hatályba lép a teljes Petőfi u. EGYIRÁNYÚ forgalmi rendje.
  2. Az utca teljes hosszában változik a PARKOLÁSI REND, úgy hogy az eddig páros (bal) oldali halszálkás, 45fokos beállás helyett kétoldali párhuzamos parkolási rend lép hatályba. Páros oldalon fél kerékkel a járdán és padkán, a páratlan oldalon közvetlenül az útszegély mellett kell parkolni, a kihelyezett táblák és felfestés szerint.

Az új parkolási rend kialakításához, felfestéséhez szükség lesz az utca ideiglenes LEZÁRÁSÁHOZ. Erre 2017. április 4-én 7-14 óráig kerül sor.

Kérjük, gépjárműveiket ez idő alatt máshol helyezzék el, szíveskedjenek együttműködni annak érdekében, hogy minél kevesebb időt vegyünk el a forgalom elől a kivitelezés miatt.