Negyven pont különbségű győzelmet aratott női kosárlabdacsapatunk a Kaposvári Mágusok ellen.

 

Regionális Felnőtt Bajnokság X. forduló:

Komló Sport KK – Mágusok Egyesület Kaposvár
94 – 54 (26-15, 22-16, 25-11, 21-12)

Komló, Városi Sportközpont 100 néző

Vezette: dr. Danka, Szalóki

A mérkőzés előtt Komló Város polgármestere, Polics József köszöntötte és polgármesteri dicséretben részesítette a 2016-os év legjobb AMATŐR játékosává választott Kakócz Katát, valamint fair play díjat nyert utánpótlás edzőnket, Hiegl Zsoltot.

A mérkőzésen esélyhez méltóan hoztuk a kötelező győzelmet a lelkes kaposvári csapat ellen.

Dobók: CZUKOR-MÉSZÁROS ANETT 33/3, PÁNCÉL TÍMEA 19/9, KLONFÁR DÓRA 8, KAKÓCZ KATA 7/3, ROMÁN RÉKA 2 Csere: MILTNER SZANDRA 15, FÓRIS FANNI 6, PERLECZKY BOGLÁRKA 4, CSERTÁN CSENGE

Czukor János vezetőedző:

“Kicsit szűkebb rotációval, de annál nagyobb lelkesedéssel és erőbedobással uraltuk a mérkőzést! Mindenkinek próbáltam elegendő játéklehetőséget biztosítani, úgy érzem beletették a lányok a szívüket, a győzelemből mindenki kivette a részét!”

Az alapszakasz ezzel a mérkőzéssel lezárult, 6 győzelemmel és 4 vereséggel, azonos pontszámmal állunk a KSC Szekszárd és a PVSK csapatival a tabellán.

Várjuk a szövetség döntését a végső helyezések tekintetében, hogy alsó, vagy felsőházban folytatjuk a küzdelmeinket.

*     *     *

Regionális Junior Bajnokság VI. forduló:

Komló Sport KK – Kőbányai Darazsak DSE ZSAK
Komló Városi Sportközpont 50 néző Vezette: Péter, Balogh

59 – 126 (15-32, 13-24, 18-28, 13-42)

Dobók: BAKSAI VIVIEN 13, FÖLDESI LILI 13/6, SZABÓ NIKOLETT 10, SEBESTYÉN RÉKA 7, KOVÁCS BERNADETT 6, Katus Dorinda 4, Topp Dóra 1, Peti Zsófia 1, Marton Kornélia, Pintér Imola

Czukor János edző:

“Nehéz mérkőzésre számítottam, de a várakozásaimmal ellentétben szép és eredményes támadásokat vezettünk, az 59 dobott pont, annak ellenére is megsüvegelendő, hogy volt 21 kihagyott büntetőnk. A védekezésünk viszont átjáró ház volt, sem sebességben, sem reakcióidőben, sem erőben nem tudtuk felvenni a versenyt az ellenfelünkkel! Örülők, hogy a sérültjeink száma nem növekedett, illetve, hogy többen felgyógyultak.”