Komló város területén, az elmúlt évekhez hasonlóan 2017 tavaszán is megrendezésre kerül a lim-lom szállítási akció.

A szállítást a lakosság részére a Komlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt. végzi. Az akcióban a háztartásban feleslegessé vált felszerelési tárgyak, bútorok, egyéb használhatatlanná vált ingóságok elszállításáról gondoskodunk. A gyűjtés helyeként a lakóépületek szeméttároló helyeit jelöljük ki és kérjük a lim-lomnak az ott történő tárolását. Építési törmeléket, gumiabroncsot, veszélyes hulladékot a lomtalanítás alkalmával NEM szállítunk el! Ezeket a Sportvölgyben található lakossági hulladékudvarban, díjmentesen helyezheti el a Tisztelt Lakosság.

Kérjük, hogy felhívásunknak a város és közvetlen környezetünk tisztasága, munkánk szakszerű lebonyolítása érdekében szíveskedjenek eleget tenni!

                                                                                                                                                                                                   Lomtalanítási időpontok a lakosság részére Komló város területén

április 3-4. (hétfő-kedd):

Belváros, Szilvás, Somág, Kenderföld, Mecsekjánosi, Kisbattyán városrészek,

április 10-11. (hétfő-kedd):

Körtvélyes, Kökönyös, Dávidföld, Mecsekfalu, Sikonda városrészek,

április 24-25. (hétfő-kedd):

Gesztenyés, Zobákakna, Zobákpuszta, Annaakna, Imretelep, Újtelep, Sóstó, Béketelep, Majális tér városrészek és Kossuth aknai út.

A lim-lom akció időpontján kívül az elhelyezett háztartási lim-lom elszállítását a Komlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt. számlázás ellenében tudja elszállítani.

Az építési törmeléket egész évben megrendelés esetén szállítjuk el a megrendelőtől. Ehhez 1, 3 vagy 5 köbméteres konténert tudunk biztosítani.

A rendelés leadás hétköznapokon 6.00-13.30 óráig, a 72/482-703-as telefonszámon lehetséges.        

 Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Komló város családi házas övezeteiben március 13-tól – előre láthatóan – november végéig, hétfői napokon indítunk zöldjáratot. Csak az összekötegelt, 1,5 méternél nem hosszabb, 15 kg-nál nem nehezebb nyesedéket szállítjuk el!

 

Szeitz Gábor – a KVG Zrt. intézményfelelőse