Példátlan sérülés- és betegséghullám ellenére jól helytálltak kosárlabdacsapataink esélyesebb ellenfeleikkel szemben.

Horváth Judit Amatőr Női Bajnokság Nyugati Liga

PTE-ÁOK Petőfi SE – Komló Sport KK

66 – 60 (19-14, 15-13, 16-21, 16-12)

Komló,Városi Sportközpont 100 néző Vezette: Téczely, Lovász

Egy igazi rangadóra volt kilátás a mérkőzés elején, ugyanis csapatunkkal a listavezető Petőfi SE csapatát fogadtuk. Kissé belealudtunk az első negyedbe, de utána fokozatosan kezdtük felvenni a ritmust és egyre közelebb férkőztünk a vendégekhez. Mindent megpróbáltunk, de sajnos a sikerhez kellett volna még egy pár perc, de a csapat így is kitett magáért!

Dobók: KAKÓCZ KATA 18/3, CZUKOR-MÉSZÁROS ANETT 11, SZABÓ NÓRA 7/3, Klonfár Dóra 3/3, ROMÁN RÉKA (c)

Csere: BALÁZS REGINA 9/3, PÁNCÉL TÍMEA 5, SEBESTYÉN RÉKA 5/3, BAKSAI VIVIEN 2, Csertán Csenge

Czukor János vezetőedző nyilatkozata:

“Kemény, küzdelmes mérkőzés volt, ahol minden egyes centiméterért keményen megküzdöttünk! Ha ezt a formát kellene egész mérkőzésen állandósítani. Büszke vagyok a játékosaimra! Javaslom néhány mérkőzésben résztvevő személynek, hogy a kosárlabda játékra vonatkozó szabályokat kezdje el tanulmányozni és itt nem a játékvezetőkre és a saját játékosaimra gondolok.”

Regionális Kadett Forduló

Komló Sport KK – Bajai NKK 34 – 85

Pécs, Ghandi Sportcsarnok 50 néző

Dobók: SEBESTYÉN RÉKA 16, MARTON KORNÉLIA 7, SZABÓ NIKOLETT 6, FÖLDESI LILI 5, KEREKES SACI, PETI ZSÓFIA, ÁCS RAMÓNA, PINTÉR IMOLA, NAGY KINCSŐ

PVSK B – Komló Sport KK 76 – 40

Dobók: FÖLDESI LILI 16, SEBESTYÉN RÉKA 12, SZABÓ NIKOLETT 6, KEREKES SACI 2, MARTON KORNÉLIA 2, ÁCS RAMÓNA 2, PINTÉR IMOLA, NAGY KINCSŐ, PETI ZSÓFIA

Czukor János megbízott edző (Hiegl Zsolt edző távollétében):

“Két nagyon kemény mérkőzésen vagyunk túl! A bajai csapat egy szerkezetben és technikai, valamint taktikai repertoárban is erősebb csapat volt. Igyekeztünk kompenzálni, de gyakorlatilag felőröltek bennünket!

A pécsi csapatot ismertük, tudtuk mire számíthatunk tőlük. Nagyon fáradtak voltak a lányok, de le a kalappal előttük, a szívüket is kitették a pályára! Nem keseregtek, csak a feladatra koncentráltak, és minden tőlük telhetőt megtettek!

Úgy érzem, a jegyzőkönyvekben szereplő eredmények ellenére is előreléptünk!

Sajnos Sebestyén Réka a második mérkőzés végén bokasérülést szenvedett, reméljük, hamar felépül! Jobbulást!”

Regionális Junior Bajnokság:

Komló Sport KK – Törekvés SE 39 – 91 (10-25, 7-22, 11-23, 11-21)

Komló Városi Sportközpont 50 néző Vezette: Szalóki, Téczely

Dobók: SZABÓ NÓRA 18/3, TOPP DÓRA 6, FÖLDESI LILI 5, MARTON KORNÉLIA 4, KOVÁCS BERNADETT 2, SZABÓ NIKOLETT 1, BAKSAI VIVIEN, PETI ZSÓFIA

Czukor János edző:

„Példátlan betegség- és sérüléshullám söpör végig a csapatomon! Minden tiszteletem azoké, akik ezeket a gyerekeket ezekben a nehéz helyzetekben is támogatják és felkarolják! A hétvégén 5 játékos sérült meg, illetve lett beteg! Remélem a sérülések nem súlyosak, jobbulást kívánok!”