Asztalitenisz: Megkezdődött a tavaszi szezon a felnőtt csapatbajnokságokban. Az NB I-ben szereplő női gárda idei első bajnokiján 10-8-ra alulmaradt a bajnokesélyes Erdért ellenében (k.gy.: dr. Bolvári 4, Pata 2, Szita és a dr. Bolvári – Pata páros). A férfiaknál az NB II-es KBSK I. 13-5-re nyert Nagymányokon, míg az NB III-ban a KBSK II. hazai pályán 16-2-re veszített a Harkány II. ellen.

Asztalitenisz: Baranya megye négyfős csapatában két komlói fiatal (Szita Natasa és Tóth Zsolt) vett részt január végén az Olaszországban megrendezett Alpok-Adria Téli Ifjúsági Játékokon. A fiú- és a lánygárda egyaránt az 5. helyen végzett, míg az egyéni versenyek során mindkét komlói versenyző a nyolcaddöntőben vérzett el.

Labdarúgás: Öt csapat vett részt a Sportközpontban rendezett Újévi Kupa teremtornán, ahol a mágocsi Santa Crouz bizonyult a legjobbnak. A további sorrend: 2. Magyarszék, 3. Megas (Pécs), 4. Rezula, 5. G&N Camping (Magyarhertelend). A gólkirályi címet 6 találattal Kusz Kornél (Rezula) érdemelte ki.