Az év vége és az év eleje egyfajta leltár és egyben előretekintés is a jövőt illetően. Így van ez a Komló Sport női kosárlabda-szakosztályánál is. Czukor János vezetőedző értékelte a 2016-os esztendőt. Fotó: archív

„A tavalyi bajnokságban sikerült megszereznünk az ezüstérmet a felnőtt csapatunkkal, ami úgy gondolom, hatalmas siker, hiszen nagyon erős volt a mezőny!

A tavalyi keretből Mituk Erika távozott, aki immár szakmai segítséget nyújt a csapat számára.  Azonban erősödtünk is, hiszen volt, aki visszatért közénk és volt aki a szezon első felében csatlakozott hozzánk új igazolásként. A keret többi tagja maradt, így elmondhatom, hogy az évek óta együtt dolgozók remek közösséget alkotnak! Véleményem szerint ez adja a sikereink egyik alappillérét!  A szezonra való felkészülés kemény munkával és sok edzéssel telt, de a kezdeti kudarcok ellenére 3 győzelemmel, a második helyen telelünk, ahonnan szeretnénk előrelépni!

Utánpótlásunk is megfelelő kezekben van, kevés merítési lehetőségünk mellett, úgy érzem meghatározó egység vagyunk megyei és üde színfolt országos szinten.

Remélem, a 2017-es év is sikerekben gazdag lesz, a sérülések elkerülnek bennünket!

Kívánok mindenkinek boldog új évet!”