A Komlói Baptista Gyülekezet immáron negyedik alkalommal csatlakozott Baptista Szeretetszolgálat országos Cipősdoboz Akciójához. Idén megkétszereződött a kiosztott ajándékok száma.

Horváth László, az esemény egyik koordinátora és a helyi gyülekezet lelkipásztora – a vízmű éttermében rendezett záró eseményen elmondta, hogy idén kétszer annyi csomag kerül kiosztásra mint a tavalyi évben. Sőt, az cipős dobozokból Ligetre is jutott. A csomagok korosztálynak és nemnek megfelelően lettek szétválogatva. A közel 300 doboz egyebek mellett tisztálkodási szereket, játékokat, tanszereket rejtettek.

A Komlói Baptista Gyülekezet és Komló Város Önkormányzata közös szervezésben megtartott eseményre a hátrányos helyzetű gyermekek kaptak meghívást.

A lelkipásztor hozzátette; számunkra nagyon fontos, hogy ezen a napon ne csak ajándékkiosztásra kerüljön sor, hanem a lelkeket is meg szeretnék lepni egy kis műsorral – így léphetett közönség elé a Magyar Apostoli Egyház Pécsi gyülekezetének Méhecske bábcsoportja, amely karácsonyi bábjátékkal készültek kicsiknek, nagyoknak.