Negyedik alkalommal szervezett ételosztást karácsony előtt az MSZP helyi szervezete. A párt női tagozata havi rendszerességgel is segítene az arra rászorulókon. 

A  Kossuth L. utcai székházban lezajlott akcióról Barbarics Ildikó, az MSZP helyi szervezetének vezetője, önkormányzati képviselő elmondta: “Sajnos sikeresnek mondható a mai nap. Már 8 órától sorban álltak az emberek. Látjuk, és tapasztaljuk, hogy szükség van ilyesfajta segítségre is.”

Az ételosztást megelőző sajtótájékoztatón kérdésünkre Barbarics Ildikó – karácsonyi ajándékként – a fa alá  a komlói vállalkozások megerősödését, további munkahelyeket, a fiatalok Komlón maradását kérné.

Dr. Szakács László (MSZP) országgyűlési képviselő először is megköszönte Barbarics Ildikó és a női tagozat a munkáját a nap szervezéséhez. Továbbá azok felé is köszönetét tolmácsolta, akik minden nap tesznek városunk fejlődéséért.

“Az étel- és ruhaosztásra szükség van – jelentette ki a képviselő  – bárcsak több ember adakozna, és nem csak adventi időszakban, hanem az év többi napján is. Folytatni fogjuk a következő években. Ez a tányér nem csak a babgulyást, hanem szeretet és törődést, megnyugvást is tartalmazza” – hangsúlyozta Szakács László.

 Kérdésünkre, hogy mit szeretne a fa alá, a képviselő így válaszolt: “Egy erős Komlót. Az ország vegye tudomásul, Komló nem zsákutca.”

15491662_1170351346383203_1983378016_o