Lejátszotta utolsó hazai (pécsi) mérkőzését a KBSK NBI/B-s női csapata, mely  a rutinos játékosokból álló, régi rivális győri csapatot fogadta. Ellenük eddig mindössze egyszer sikerült nyerniük (10:8-ra) a komlóiaknak, ám most javult a statisztika.

Rajnai József vezetőedző szerint a komlói lányok az idény legjobb játékát produkálva arattak nem várt nagy arányú győzelmet, s ezzel sikerült visszavágniuk az őszi győri 6:12-ért. – Elsősorban két ifjúsági korú versenyzőnket, Dénes Tímeát és Szita Natasát kell kiemelnünk, akik valamennyi egyéni mérkőzésüket megnyerték – mondta az edző, aki hozzátette: – Ez az eredmény azt jelenti, hogy – akárcsak a férfi csapat – fiatal női csapatunk is már mindenképpen érmes helyen végez. Az utolsó fordulóban, az orosházai mérkőzésünkön dől el, hogy a 2. vagy a 3. helyen végzünk a B csoportban. 

Eredmény: Komlói Bányász SK – Győri Elektromos VSK 13:5, k.gy.: Dénes Tímea 4, Szita Natasa 4, Pata Erika 3, Ripp Adrienn és a Ripp – Szita páros.

Újabb mérkőzést játszott a megyebajnokságban szereplő KBSK II. férficsapata, mely elsöprő győzelemet aratott a Beremend felett.

Eredmény: Komlói Bányász SK II. – Beremendi Építők 16:2, k.gy.: Baranyai Ákos 4, Óbert Patrik 4, Dobó Ferenc 3, György Krisztián 3, valamint a Baranyai – Óbert és a Dobó – György párosok.