A mindig színvonalas Fehér Miklós Emlékversenyen ezúttal a korábban megszokottól jóval kevesebben vettek részt, ez azonban nem volt hatással a mezőny erősségére, hisz az asztalhoz álló 28 versenyző a hazai szektorlabdázók krémjéből került ki. A kisebb létszám miatt a szigetszentmiklósi viadal most egynaposra zsugorodott.

A megnyitón a megjelentek a tragikus körülmények között, fiatalon elhunyt válogatott labdarúgóra emlékeztek. Aztán az érdekes lebonyolítás – csoportmérkőzéses selejtező után mindenki helyosztót játszott – valamennyi indulónak a verseny végéig játéklehetőséget biztosított. A komlóiak közül most a Szendrey, Fülöp, Balla, Major négyes képviselte a DÖKE Komlót. 

Az első  körben négy 7 fős csoportban indult a küzdelem. A csoportgyőztesek és a két legjobb 2. helyezett az 1-6. helyért, a többi 2. és a legjobb 3.-ak a 7-12. helyekért (és így tovább a 28. helyig) játszottak helyosztót a folytatásban.

Az A csoportban Szendrey Tibor egy váratlan és egy elfogadható (Vágó elleni) döntetlennel és kissé döcögős játékkal épp csak bejutott a legjobb 6 közé. A B csoportba került a további 3 komlói játékos, így biztos volt, hogy legalább egyiküknek nem jut hely a legjobb 6-osban – közülük végül csak a sziporkázó játékkal előrukkoló Fülöpnek sikerült a bejutás, aki mind a hat fellépését megnyerte. 

asztalifocinet1A helyosztókon, az 1-6. helyért fordult a kocka a két komlói éljátékos formájában. Szendrey (képünkön) magára talált és ebben a mezőnyben is megőrizte veretlenségét, jó játékkal megnyerte a versenyt a korábbi csapattárs Tyukodi előtt. Ellenben Fülöp Elemér hiába játszott szépen, a helyzetei sorra kimaradtak –  így teljesítménye csak az 5. helyhez volt  elég.

A további helyosztókon Balla Antal a 9., Major István pedig a 11. helyet szerezte meg. Összességében mégis elégedett a DÖKE Komló szakosztályvezetője. Gyozsán Zoltán  szerint ugyanis kifejezetten jó eredménynek számít, hogy az aranyérem Szendrey Tibor révén Komlóra került, míg a csapattársak közül a többiek a mezőny első felében végeztek.