Asztalitenisz: Sabján a felnőtt magyar ranglistán!

Budaörsön rendezték április 23-án a felnőtt Budapest Bajnokságot, melyen a 14 éves Sabján Gergely egyéniben és párosban is asztalhoz állt. A KBSK serdülőkorú versenyzője párosban, Szudi Ádámmal az oldalán legyőzte a második helyen kiemelt, felnőtt magyar válogatott Pázsy Ferenc – Nagy Krisztián kettőst, de a nyolc közé már nem sikerült bejutniuk. Egyéniben Sabján második lett a selejtezőcsoportjában, így nem került fel a 32-es főtáblára, de két felnőtt ranglistapontja azt jelenti, hogy 14 évesen szerepel a felnőtt magyar ranglistán. 

A férfi megyebajnokság soros fordulójában a KBSK II. hazai pályán 12-6-ra verte a Harkány SE IV. csapatát, az NB I/B-s női gárda 15-3-ra győzött Hatvanban a Lokomotív SE ellen, míg a Kaposváron aratott 11-7 arányú győzelmével kiharcolta az NBI-be jutást a KBSK I. férfi együttese.

Kézilabda: A KNKSE NBIII-as női csapata idegenben 27-24-re nyert a Bácska ellen (l.k.d.: Török M. 10, Jánosa K. 5, Ungi D. 4), majd hazai pályán 26-22-re verte a Kozármislenyt (l.k.d.: Hering M., Jánosa K. 6-6, Specht A., Bányai T. 4-4).

Kosárlabda: Két vereség közt egy bravúros győzelmet aratott az NBII-es női gárda. Fodorék hazai pályán 59-40-re kikaptak az Atomerőműtől (legjobb komlói dobók: Fodor 12/3, Czukor-Mészáros A. 11, Meszarics 8, Czár 6/6), azt követően 73-54-re nyertek Kaposváron (l.k.d.: Czukor-Mészáros 19, Czár 18/2, Fodor 17/3, Klonfár 10/3, végül 102-67-re veszítettek Szombathelyen (l.k.d.: Czukor-Mészáros 23, Meszarics 20/6, Czár 8, Fodor 7/3).

Négy csapat részvételével rendezték meg a Sportközpontban a “Nyuszi ül a fűben” Fűtőerőmű Kupát, melyet a Fanatic nyert meg. A további sorrend: II. D-Fans, III. DEF JAM, IV. Takszöv Komló.

Lövészet: A komlói Karmacsi Ildikó egyéniben és csapatban is első lett a felnőtt nők légpuska OB-ján.