IMG_1565[1]

Kilenc előterjesztésről szavazott a testület legutóbbi rendkívüli ülésén. Fotó: Czeti Ádám

Kisebb létszámban, de határozatképesen ült össze a képviselő-testület az augusztus 25-én megtartott rendkívüli ülésen. Ezen – egyebek mellett – napirendre került a Horváth Kft. munkahelyteremtésre vonatkozó támogatási kérelme, illetve a Komló Sport Kft. költségvetési pótigénye.

A kézilabda-szakosztályt is működtető gazdasági társaság a TAO-pályázat elbírálásának időbeli eltolódása miatt fordult forrásért a grémiumhoz, hogy határidőre lebonyolíthasson TAO-s fejlesztéseket.

Polics József ezzel kapcsolatban elmondta: az ütemezés szerint az őszi szünetben a KBSK-csarnok padlózata, jövő júniusban pedig – szoros határidővel – a sportközpont padlóburkolata kerül kicserélésre.

IMG_1569[1]

Július hónapban két olyan esőzés áztatta Komlót, amely hat helyszínen tett komolyabb károkat utakban, rézsűkben, ezért a képviselő-testület megszavazta “vis maior” támogatási igény bejnyújtását. Az érintett területek Mecsekjánosiban, Mecsekjánosi-pusztán Újtelepen, Kisbattyánban, a Patak- és a Magyar Bálint utcában találhatók.

A bejelentések napirendi pontban a III. Kökönyösi Napra invitálták a lakosokat, ahol főzőversennyel, jó hangulattal melegíthetnek a helyiek a következő héten esedékes Komlói Napokra.