komlófüred1

Rutinos játékossal bővül a SPORT36-Komló kézilabdacsapatának kerete. Már folyamatban van a Luxemburgból hazatért Kékesi Szabolcs átigazolása.

A 36 esztendős – közel kétméteres – jobbátlövő három tesztmérkőzésen is pályára lépett Komlón a felkészülési időszakban. A Balatonfüred és a Csurgó elleni mérkőzéseken mutatott játékával – no meg kilenc góljával – meggyőzte a klub vezetését, hogy hasznára lehet korábbi klubjának.

A Luxemburgból hazatérő Kékesi Szabolcs a nemzetközi színtéren is szerepelt. Legutóbb a Handball Kaerjeng, korábban a HBC Bascharage játékosaként játszott az EHF kupában. Még előbb az olasz Brixen játékosaként lépett pályára a nemzetközi kupasorozatban.

A Békéscsabán született játékos korábbi komlói időszaka előtt a Veszprém alkalmazásában is állt. A Komló színeiben 2008. május 1-jén lépett utoljára pályára. A Békés elleni hazai találkozón 5-ször vette be a vendégek kapuját.

Érdekes, hogy a SPORT36 jelenlegi edzőpárosa – Kilvinger Bálint és Péter Szabó Dávid – egykor játékostársa volt Kékesi Szabolcsnak, sőt Kilvinger egy poszton is szerepelt vele.