baranyakupa1

Az ismét közönségsikert aratott prológot követően már a külső etapokon folytatódott az idei az Int. M6 LOG Baranya Kupa.  A kétnapos versenyen a Ranga Péter -Csányi Botond kettős végzett az abszolút első helyen.
Az M csoport élén a Ranga-Csányi kettős (Skoda Fabia) a kilenc szakaszból nyolcszor bizonyult a leggyorsabbnak. A csoport abszolút értékelésében a Kovács-Istovics duó (Ford) végzett a második helyen, míg az ifjabb Ranga-Hideg csapat (Mitsubishi Lancer) futott be a harmadik helyre.

A csak “kis Eb-nek” nevezett MITROPA Kupán a győzelmet a Hideg-Kerék páros ((Mitsubishi Lancer) szerezte meg.

A kupákat Polics József, Komló polgármestere és Bareithné Benke Nikolett, valamint a Miropa Kupa esetében az olasz Norberto Droandi adta át a győzteseknek.

Rallye2-es kategóriában 37 gép nevezett, közülük a hondás Neukirchner András Guzi Róberttel az oldalán végzett az élen, másodikként Szauer Gergő-Rácz László kettős, míg a harmadiknak Vizelli Károly-Vizelliné Jobbágy Éva száguldott be a célba – mindketten Ladával.

A 31 indulót felvonultató Historic kategória mezőnyében a Wirtmann Ferenc-Barna György duó (Ford Escort) győzött a Balogh Sándor-Groll Róbert (FIAT) és a Szőnyi-Szabó páros (LADA) előtt.

baranyakupa2

Az ismét nézőcsúcsot hozó prológot – Komló belvárosában – Ollé Sándor- Czakó Janek 43,3 (Ford Fiesta) futotta a leggyorsabban.

baranyakupa3