kézilabda43

Huszonegy játékossal kezdte meg a felkészülést a 2016/17-es szezonra a SPORT36-Komló NB I-es kézilabdacsapata.

Az igazoltan hiányzó Szöllősi Bence kivételével valamennyi játékosát köszönthette a Kilvinger Bálint – Péter Szabó Dávid edzőpáros a szezonnyitó edzésen. Megérkezett a Csurgót elhagyó különítmény: Gebhardt Ádám és a horvát Josip Pažin, valamint – a korábbi komlói játékos – Bujtár Ádám, illetve a „kis” Veszprémből átigazolt Márton Balázs is. Rajtuk kívül Selymes Attila, Ante Granic, Sebestyén Csaba, Nagy Zoli, Szögi Balázs, Goran Trkulja, Sunajko Filip, Srecko Jerkovic, Igor Markovic, Wéber Tamás, Marcsek Gábor, Pethő Ákos, Hidasi Dániel, Hoffmann József, Kiss Balázs, Laufer Gábor, Zuder Enzo jelentkezett játékra.

kézilabda44
Kiss Balázs próbál túljárni Pazin eszén

Az orvosi vizsgálatot követően nyújtógyakorlatok, ingafutás felmérése (ezt Bujtár Ádám nyerte – a szerk.) és foci szerepelt a programban. Vélhetően ez volt a hét legkönnyebb edzése, mivel kedden és csütörtökön három, szerdán és pénteken két edzést írt elő az ifjú mester, amit szombaton megtoldott egy reggeli futással.

 

kézilabda21
Bujtár a szélen Szögivel csatázik – háttérben Trkulja figyel

Mint arról korábban már írtunk több edzőmérkőzést is játszik a csapat a szeptember 10-én esedékes Cegléd elleni hazai rajtig. Ám az új, hogy már augusztusban is bajnoki mérkőzésen pályára lép együttesünk. A megegyezés szerint augusztus 24-én a Veszprém Arénában lesz jelenése Selymeséknek. A SEHA Ligában és a BL-ben induló TELEKOM Veszprém előre lejátssza ellenünk bajnoki meccseit – a visszavágóra szeptember 20-án kerül sor Komlón.

 

A tervezett tesztmérkőzések:

08.05. 10:00 és 17:00 Komló-Balatonfüred
08.12. 18:00 Komló –Csurgó

08.17. 18:00 Komló-Pécs
08.19. 18:00 Komló-Vinkovci (?)

08.26. 18:00 Algyő-Komló
09.02. 18:00 Budakalász-Komló

 

(A program változhat.)