KomlóKomló Város Önkormányzata felhívja a Lakosság figyelmét, hogy a Képviselő-testület 78/2016. (V.26.) és 129/2016. (VII.14.) határozataiban foglaltaknak megfelelően a hatályos településrendezési eszközeinek módosítását indította el (2016 évi 2. számú módosítás).

Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 16/2014. (X. 27.) önkormányzati rendelettel elfogadott IX. függelékének Településfejlesztéssel és településrendezéssel összefüggő partnerség rendje értelmében tájékozatjuk Komló Lakosságát, a város területén működő civil szervezeteket, hogy a véleményezési dokumentációval kapcsolatos előzetes véleményeiket, észrevételeiket megtehetik.

A módosítással kapcsolatos véleményezési dokumentáció, megtekinthető a http://www.komloonk.hu/velemenyezes címen, illetve a Polgármesteri Hivatalban szerdánként a Főépítész Irodában.

Az előzetes vélemények beérkezésének határideje: 2016. augusztus 15.

A véleményeket és észrevételeket személyesen a Polgármesteri Hivatal titkárságán adhatják át, postai úton a Polgármesteri Hivatal címére küldhetik meg, (7300 Komló, Városház tér 3.), vagy elektronikus levélben továbbíthatják a polghiv@komlo.hu e-mail címre.

Komló, 2016. július 21.

 

Komló Város Önkormányzat