IMG_9544

Gőzerővel készül a szombati PLER elleni hazai derbire a  Sport36-Komló kézilabdacsapata. A rájátszásba a legjobb alsóházi pozícióból forduló kedvenceink felkészülésébe remekül illeszkedett a komlói T20 Darts Club meghívása.

A közös kikapcsolódás gondolata a Nemzetközi Kolbásztöltő Fesztiválon született meg. A T20 Darts Club – akinek tagjai rendszeresen látogatják az itthoni mérkőzéseket – csapatépítő dartsmérkőzésre invitálta az NB I-es kézilabdázóinkat.

IMG_9515

Váczi István ötletgazda a dartosok részéről elmondta; mivel a kézilabdázók között vannak külföldiek és magyarok egyaránt, ezért szükség lehet egy új közös nyelvre a kézilabdán túl, aminek egyben stresszoldó és összekovácsoló hatása is van. Erre kiválóan alkalmas tevékenység a darts.

A magyarokkal, külföldiekkel vegyesen felálló csapatok kieséses rendszerben vetélkedtek egymással. Váczi István hozzátette; örömmel látták vendégül a csapatot, nagyon jó volt a hangulat, de nem hinné, hogy a dartsklub játékosai részt vennének egy kézilabdaedzésen. Dartsozni viszont visszavárják Nagy Zoliékat.