A szakiskolában két napon át zajló Diáknapok eseményeinek sorában több sportágban is összemérték erejüket a tanárok és tanítványaik, s kosárlabdában, röplabdában és fociban egyaránt a nebulók voltak jobbak.

A két nap során számos sport-, illetve szellemi vetélkedőt rendeztek, melyek győzteseinek felsorolása egy teljes oldalt is megtöltene. Épp  ezért csak a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó diák neve álljon itt: a Csizmazia-pályázatokon Nyitrai Ferenc szerepelt a legjobban, aki hét első, két második és egy harmadik díjat nyert.

A Lakics Kft. által a gépészeti szakma tanulói részére rendezett munkavédelmi vetélkedőn Szabó Tamás (III/13) érte el a legjobb eredményt, a főzőversenyben pedig a I/11 sz. csapat diadalmaskodott.

Az ünnepségsorozat részeként idén is kiosztották a Csizmazia Díjakat. A volt diák kategóriában Merk József (Lakics Kft.), a pedagógus kategóriában Habling László szakoktató, míg a tanuló kategóriában a 12.B osztály tanulója Hölbling Klaudia érdemelte ki az elismerést. Jutalmat vehetett át még Orsós Erika (II/12), Lengyel Judit (9. B), Böröcz Hunor (9.C) és Pinczehelyi Zsolt (10.B). Az országos döntőbe jutott tanulók (róluk rövidhíreink között olvashatnak – a szerk.) és felkészítő tanáraik igazgatói dicséretben részesültek.