Egy győzelem, egy döntetlen és négy vereség a mérlege a tavaszi fordulókban a Komlói Bányász tekecsapatának, amely 17 játéknap után a 10. helyet foglalja el a 12-es mezőnyben.

A Dombóvártól elszenvedett vereséget követően Nagykanizsán lépett pályára a Komló. Együttesünk, különösen Bakó ponterősségének (546) és a 3055 fának köszönhetően 4-4-es eredménnyel, azaz ponttal térhetett haza Zalából.

A Bázakerettye elleni kirándulás már nem hozott ilyen sikert. Mindössze Schwarcz tudta legyőzni ellenfelét, így nagy különbséggel (7-1) a hazai csapat diadalmaskodott.

A 16. fordulóban, hazai pályán tört meg a rossz sorozat. Pankász, László és Bakó eredményes játékát nem tudta ellensúlyozni a Halogy, 5-3-ra a kék-fehérek nyertek.

A bajnokaspiráns Lauf-B-TK elleni derbin beigazolódott a papírforma (1-7), sőt a szélsőséges időjárás miatt elhalasztott, Szentgotthárd elleni meccs pótlását is elveszítettük (1,5-6,5).

A botladozás eredményeként a Bányász jelenleg 10. a tabellán, ám a következő mérkőzésen, a második helyen tanyázó Csákánydoroszló elleni bravúrral akár két helyet is előreléphetnek Czukorék.