Újabb fordulókon vannak túl a KBSK asztalitenisz-csapatai. Összességében pozitív mérleggel zártak.

A női NB I/B-ben szereplő csapat a Ceglédet fogadta hazai pályán, és a mérkőzésen nagy küzdelem után 10-8-as vendégsiker született (k.gy.: Pa-ta 4, Szita N. 2, Dénes, Ripp 1-1).

Az NBII-es férfiak Gyenesdiáson 10-8 arányú győzelmet arattak (k.gy.: Sabján, Tóth 3-3, Zombori 2, Rozina 1, és a Sabján – Tóth páros), majd hazai környezetben 15-3-ra verték a Celldömölköt (k.gy.: Sabján, Zombori 4-4, Rozina, Tóth 3-3, és a Sabján – Tóth páros).

A férfi megyebajnokságban szereplő KBSK II. három mérkőzést játszott az elmúlt hetekben – veretlenül. Baranyai Ákosék idegenben 15-3-ra verték a Kozásmisleny II. csapatát, ugyancsak vendégként 9-9-et értek el a Pécsi TÜKE SE II. ellen, majd – szintén a megyeszékhelyen – 18-0-ra győzték le a Pécsi ASE együttesét.

Szép komlói eredmények születtek a fővárosban rendezett ifjúsági “Huszak” bajnokságán is, melyen egyébként 25 versenyző állt asztalhoz. A KBSK-t képviselő Sabján Gergely a 13., Szita Márton a 4. helyen végzett. Eredményük értékét tovább növeli, hogy azt náluk idősebb versenyzők között érték el.