karacsony

„Keresztény konzervatív emberként, úgy gondolom a legszentebb, legcsodálatosabb ünnepünk a karácsony. Ennek szellemében megpróbáltunk az elmúlt 5 évben a város közterületein is olyan jegyeket mutatni, hogy más is úgy érezze, hogy erre az ünnepre – komolyan – testileg-lelkileg kell készülnünk.

2010-ben közvetlenül a választások után a Városház tér díszvilágítását is megváltoztattuk, első alkalommal került közterületre egy betlehemes jászol jelenete a Városház téren, ahol a 4 vasárnapon a komlói intézmények, szervezetek a karácsony hangulatához illő műsorral kedveskednek a városlakók számára.

Itt is szeretném megköszönni a lakosság ötleteit, javaslatait, amelynek eredményeképpen úgy érzem sikerült olyan hangulatot varázsolni, hogy megfelelően fel tudjunk készülni erre a szép ünnepre.

A legkisebb sejtben, a családban, ahol szülő, nagyszülő, gyermek együtt él, együtt örül a mindennapoknak, az ünnephez kapcsolódó szeretet,az egymásra való figyelés ilyenkor hatványozottan
kell, hogy megjelenjen. Én azt kívánom minden komlói polgárnak, hogy legyen nagyon áldott, meghitt, szeretetteljes karácsonya, és ez a szeretet, ez a hit tartson ki az év többi napjában is.”

 

Polics József
polgármester