csepregi3

Az Idősek Hónapja alkalmából Csepregi Éva fergeteges koncertjével köszöntötte az önkormányzat a város sokat megélt korosztályát.

Zsúfolásig megtelt a sportközpont lelátója és küzdőtere az Idősek Hónapja alkalmából rendezett Csepregi Éva-koncertre.

A rendezvényt megtisztelte Hoppál Péter kulturális államtitkár, a térség országgyűlési képviselője, aki köszöntőjében az Alaptörvény egyik alapelvét idézte: ” a ma aktív generációnak kötelessége szülei korosztályáról gondoskodnia.” Hangsúlyozta: „a mindenkori állam kötelezettsége a nyugdíjasok ellátása, hiszen erős társadalom, erős közösség a fiatalabb korosztály és az idősek együttműködésében rejlik.”

“Ez a nap arra való, hogy a város vezetésével fejet hajtsunk az idős korosztály előtt, köszönetünket fejezzük ki az alkotó életkorszakért, azért hogy építették és fejlesztették Komló városának közösségét” – zárta gondolatait Hoppál Péter.

csepregi2
2013 óta rendszeres a telt ház az Idősek Napja komlói rendezvényén

„Önök sokat jelentenek számunkra, hiszen hosszú munkájuk révén épült fel Komló városa” – méltatta a jelenlévőket Polics József polgármester köszöntőjében. A városvezető hozzátette: “a város idősebb korosztálya példa a fiatalok előtt arra, hogy miként kell összefogva, egy közös célért hittel, lelkesedéssel dolgozni. ” Köszönöm eddigi munkájukat, de van még feladatuk, hiszen a ma felnövekvő ifjúságnak kell példaként szolgálniuk” – fejezte ki megbecsülését Polics József.

Az önkormányzat 2013 óta – az Idősek Hónapjában -könnyűzenei koncerttel köszönti a városban élő legtapasztaltabb korosztályt. Az idei programot is a Kapronczai Művészeti Iskola növendékeinek fellépése indította, majd a 80-as, 90-es évek legsikeresebb popénekesnője, a Neoton Família frontembere, Csepregi Éva lépett színpadra.

csepregi1

A ma is remek formában lévő sztár legsikeresebb dalait – 220 felett, Holnap hajnalig, Kell, hogy várj, Párizsi lány stb. – elevenítette fel a komlói közönségnek.

csepi