20151001_165203

A Szociális Szolgáltató Központ Arany Alkony Idősek Otthonában működő idősek klubja munkáiból – “Rejtőzködő értékeink” címmel – nyílt kiállítás a Komlói Színház galériáján.

20151001_165051

A közel 30 főt számláló klub tagjai szabadidejükben alkotnak. Az otthonban nagy népszerűségnek örvend a kézműves szakkör, ahol minőségi, nagy gonddal elkészített alkotások készülnek. Ennek okán érett meg a kiállítás ötlete, ahol megmutathatják az utca emberének a tehetségüket az idősebb korosztály képviselői.

20151001_170149 (1)

Az Idősek Napja programjaként szervezett kiállítást Kasziba Zsuzsanna, a szolgáltató központ intézményvezetője nyitotta meg. Köszöntőt Polics József polgármester mondott. A városvezető kiemelte, amíg dolgozik az agy és a kéz, addig van cél, az pedig egészségesen tartja a testet és hozzásegít minket egy hosszabb élethez.

A kiállítás anyaga október 30-ig tekinthető meg a színház nyitvatartási idejében.

HegyhátMédia Kft.KultúraA Szociális Szolgáltató Központ Arany Alkony Idősek Otthonában működő idősek klubja munkáiból - 'Rejtőzködő értékeink' címmel - nyílt kiállítás a Komlói Színház galériáján. A közel 30 főt számláló klub tagjai szabadidejükben alkotnak. Az otthonban nagy népszerűségnek örvend a kézműves szakkör, ahol minőségi, nagy gonddal elkészített alkotások készülnek. Ennek okán érett...