Táblákkal segítettek: Könnyebben tájékozódhatnak a jövőben a Sikondára látogató vendégek.

sikondanetA településrész önkormányzata ugyanis saját forrásból elkészíttette az üdülőtelep utcáit és a különböző közöket jelző táblákat, melyeket már ki is helyeztek az útkereszteződésekbe.

Lezárult a Családsegítő TÁMOP-pályázata: A közel 19,3 millió forintos támogatással lezajlott programot sikeresnek ítéli a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat. Elmontné Popán Ildikó intézményvezető lapunknak elmondta: az 5.2.5 jelű pályázat révén 80 hátrányos helyzetű gyermek, 20 család egyebek mellett készségfejlesztő csoportfoglalkozáson, csoportterápián, nyári táborozáson és családterápián vett részt. 

Ál-fideszes megtévesztő-akciója: Feljelentést tettek múlt szombaton egy ál-fideszes aktivista miatt – tájékoztatta lapunkat a párt választókerületi kampányfőnöke. A feljelentésben foglaltak szerint egy magát fideszes aktivistának kiadó fiatalember csöngetett be egy lakásba, és egy magával vitt, üres ajánlószelvényt akart aláíratni, ám sem a Fidesz által kiállított igazolvánnyal, sem megbízólevéllel nem tudta magát igazolni. Emiatt a Fidesz választókerületi elnöke tett bejelentést a rendőrségen.