gyerekn

A Közösségek Háza és partnerei szervezésében színes gyermeknapi program várta a Komlón az érdeklődőket. A hagyományos játékokat előadások, hangszerpróba egészítette ki. A játék folytatódik: június 6-án Kenderföldön a Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület várja a gyermekeket hagyományos rendezvényükön.

Arcfestés, kosárhinta, fa játékpark, ugráló vár, vetélkedők, íjászkodás, aszfaltrajzverseny, mesesarok, baba-klub, sorversenyek, „rókavadászat”, kreatív játszóház várta a nagyszámú érdeklődőt a 48-as téren. A kínálatot „Maci-show a Varázspadlás lakóival” című előadás egészítette ki. A zeneiskola előtti füves területen az érdeklődő gyermekek hangszerekkel ismerkedhettek meg, amit ki is próbálhattak az Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanárai kísérő szemei előtt.

gyereknap

A KH partnerei a lebonyolításban a Nagycsaládosok Komlói Egyesülete, a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, a Komlói Főnix hagyományőrző és Íjász Baráti Kör, valamint a József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény voltak.

gyerek

Ezzel nem ért véget a gyermeknapi programsorozat. Június 6-án a Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület hagyományos kenderföldi gyermeknapjára került sor, mely reggeltől kora estig várja az érdeklődőket az Irinyi utca mögötti játszótéren.